ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ВПЛИВУ НА ШЛЯХИ ПОВЕДІНКИ З ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ - Березюк, О. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2011)
Виявлено параметри, які впливають на шляхи поведінки з твердими побутовими відходами в різних країнах світу. Запропоновано математичну модель прогнозування процентних часток основних шляхів поводження з твердими побутовими відходами в різних країнах світу.