ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА І ВИКОРИСТАННЯ ПОРИЗОВАНИХ СУХИХ БУДІВЕЛЬНИХ СУМІШЕЙ - Очеретний, В. П.; Бондар, А. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2011)
Охарактеризовано сучасний ринок виробництва сухих будівельних сумішей (СБС) в Україні. Проаналізовано номенклатуру, різновиди та асортимент сухих сумішей та обгрунтовано актуальність виробництва теплоізоляційних СБС. Визначено перспективи виробництва і використання поризованих СБС.