ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАДІЙНОСТІ КОНСТРУКЦІЙ ОДЯГІВ ПОКРИТТІВ ПЕРЕХІДНОГО ТИПУ З ВИКОРИСТАННЯМ ГЕОСИНТЕТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ - Гамеляк, І. П. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2011)
В статті аналізуються математичної моделі для розрахунку товщини покриття конструкцій дорожнього одягу перехідного типу армованих геосинтетиками. Побудовані номограми для встановлення ефективності використання геосинтетичних матеріалів при армуванні.