ВИЗНАЧЕННЯ КОМПЛЕКСНИХ СПЕКТРІВ ОЦІНЮВАННЯ ВЗАЄМОДІЇ ЕЛЕМЕНТІВ СИСТЕМИ ФОРМУВАННЯ ДЕКОРАТИВНИХ БЕТОННИХ ВИРОБІВ - Ратушняк, Г. С.; Слободян, Н. М.; Панкевич, О. Д. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2013)
Визначення характеристик взаємодії елементів замкненої динамічної системи “Вібраційна машина - робочий орган - бетонна суміш”