БУДІВНИЦТВО ЖИТЛА НА ФОНІ ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ КИТАЮ - Сердюк, В. Р.; Дань, Лі (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2011)
У статті наведені результати основних показників розвитку економіки Китаю, досліджено стан будівництва житла, приведено узагальнення досвіду шляхів вирішення житлової проблеми.