ДО СТВОРЕННЯ ВІТЧИЗНЯНИХ САНУЮЧИХ РЕСТАВРАЦІЙНИХ ШТУКАТУРОК - Терновий, В. І.; Уманець, І. М. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2013)
Обґрунтовані основні фактори, які необхідно враховувати при розробці вітчизняної сануючої штукатурки.