УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ЖИТЛОВОГО ФОНДУ УКРАЇНИ - Лялюк, О. Г.; Богатир, О. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2011)
Стаття присвячена актуальній проблемі функціонування системи забезпечення і контроля якості проектних робіт, яке основане на законодавстві України, будівельних нормах і правилах, нормативних документах, які діють в будівельній галузі. Виконана класифікація чинників, які впливають на екосистему житлового будинку.