НАЗЕМНІ БІОГАЗОВІ УСТАНОВКИ - Ткаченко, С. Й.; Пішеніна, Н. В.; Румянцева, Т. Ю. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2010)
Досліджено вплив різних факторів на масогабаритні параметри наземних БГУ. Визначено систему параметрів, що впливають на ефективність процесу анаеробної переробки відходів. Запропоновано схему проведення досліджень методів підвищення енергоефективності БГУ.