ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОГО КАРКАСУ МІСТА. УКРИТТЯ ПІД ЗЕЛЕНИМ ПОКРИВОМ - Швець, В. В.; Руденко, К. С.; Веремій, О. Г. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2010)
В статті розглянуто вертикальне озеленення стін міських будинків та горизонтальне озеленення дахів. Наведено види рослин для такого озеленення та заходи щодо догляду за ними. Розраховано вартість горизонтального озеленення даху однієї секції дев’ятиповерхового житлового будинку.